Esittely | About us

Tervetuloa Dirlandan kissalan sivuille!

Dirlandan kissalassa kasvatetaan persialaisia ja exotic-kissoja. Kasvatustoimintani alkoi 2005, jolloin sain kasvattajanimeni Dirlandan hyväksynnän FIFéssä, jonka alainen Suomen Kissaliittokin on. Kissoja meillä on kasvatuksessa muutama  ja lisäksi pieni määrä eläkeläiskissoja, joiden kasvatus- tai näyttelyura on jo loppunut.

Jotta kissalan koko ei paisuisi liian suureksi niin meidän hoitaa kuin kissojen elää, olen etsinyt eläkeläiskotia uransa lopettaneelle kissalle. Silloin tämä kissa leikataan ja hänelle etsitään sopiva uusi perhe, joka ottaa eläkeläisen omakseen ja lupaa hoitaa hänet mieluusti loppuelämän ajan.

Valkolaikut

Kissamme ovat joko meillä syntyneitä tai muista kissaloista hankittuja. Koska valkolaikku-persialainen on se minun juttuni niin meillä on useampi valkolaikku-kissa tässä jatkamassa sukua.

Testautan kissamme Felvin ja FIVin varalta, sientä testaamme noin kerran vuodessa. Ulkomaan tuonnit testataan heti Suomeen saavuttuaan loisien ja muiden sairauksien varalta. He ovat karanteenissa tulosten saapumiseen saakka.

Näyttelyt

Osa kissoistamme käy säännöllisesti  niin FIFén kuin CFA:n kissanäyttelyissä. Menestystä on tullut mukavasti. Se kannustaa jatkamaan. Itse pidän tärkeänä nähdä aika ajoin muiden kissaloiden kissoja  ja myös näiden omistajia. Heidän kanssaan puhutaan ”kissaa” eli kaikkea mitä muualla ei kissaihmisen kannata ottaa puheeksi.

Pentu meiltä?

Osiossa PENNUT pyrin päivittäään pentutilannetta ja siellä on myös tiedot luovutuksesta ja millaista perhettä pentu etsii. Pentu ei lähde täältä ihan vai varaamalla vaan haluan tavata mahdollisen uuden kodin jäseniä meillä. Myös pentu kannattaa käydä tarkastamassa livenä eli älä osta ”sikaa säkissä”.

Rekisteröinti

Kaikki kissamme on rekisteröity Kissaliittoon. Muutama myös CFA:han. Kun pentu muuttaa meiltä, sillä on rekisterikirja, lääkärintodistus, vanhempien terveystodistuksia, kirjalliset ohjeet ja pakkaus tuotteita ensimmäisten päivien varalle. Pennulla on kasvattajan tuki jos sitä tarvtaan.

Maija Mavrakis
maija.mavrakis@gmail.com
FINLAND Salo

Persialaisen rotuesittely

Exoticin rotuesittely

Linkit

Comments are closed.